iCON Foundation Equipment, BV
iCON Foundation Equipment, BV
Email info@iceicon.nl

Welkom bij iCON Foundation Equipment

iCON is gespecialiseerd in het engineren, het ontwikkelen en produceren van hydraulisch aangedreven machines, geschikt voor de funderings- en offshore industrie. iCON is de Europese producent van hydraulische trilblokken (zowel variabel moment als ook hoog frequent trilblokken) en powerpacks (aggregaten van 500 tot 4000 kW). iCON is de distributeur van deze producten voor zowel Oost als West Europa.

Hoewel iCON ® een relatief nieuwe naam is in de Europese Funderingsindustrie, kunnen de klanten van iCON ervan verzekerd zijn dat - als een dochteronderneming van ICE inc. USA -, onze producten zeer betrouwbaar zijn. iCON heeft met ondersteuning van ICE inc. USA al meer dan 35-jaar ervaring in de funderingsindustrie.

In Raamsdonksveer bevindt zich het Europese hoofdkantoor van iCON vanwaar de engineers en monteurs opereren. Vanuit deze locatie wordt de 24/7 service voor geheel Europa uitgevoerd waarbij de klant tevens ondersteuning en service krijgt van het uitgebreide iCON dealernetwerk in Europa. 
 

 

ICE International Construction Equipment Inc is in 1974 opgericht in Matthews, Amerika. In Amerika is ICE marktleider met betrekking op verkoop- en verhuur van trilblokken voor de finderings industrie. Vooral in de 1e 25 jaar heeft ICE inc. een enorme groei doorgemaakt. In de late jaren zeventig heeft ICE haar dealernetwerk uitgebreid richting Europa. Sinds 2009 opereert ICE inc. onder de naam iCON als een nieuw merknaam in Europa. ICE inc. is niet alleen specialist in trilhamers en powerunits. De producten van ICE inc. omvat ook diesel hamers, grondboren en ICE inc. verzorgt tevens "op maat" oplossingen. Sinds de samenwerking met ICE inc., maakt iCON dankbaar gebruik van de expertise en kennis.